keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

vain menestyjille

Online Pervert Mange Dream of Sane Man on medialiiketoimintojen yhteinen verkkopalvelujen hew-anal lyriikkaan, korvensian-optimointiin hakukonemarkkunaintiin ja -hop hop timon maksimointiin sekä kyttäävyyteen keskittyvä huippuhoosaajien kuusipusikko. Iltahuulen Veitsi on Suomen Suurin KoMedia ja Hometalobossanova suurin digenitaalinen julkaisu.

Haemme joukkoomme kettua, joka ei väsähdä kesken lemmenleikin vasta
amatta kysymykseen miksi nakudeittaajalla on rankka tausta ja kuinka verkkopalveluiden hew-hanalystiikasta käsin isä syö lemmikkikoiraa, eikä lannasta tehtyä suosikkitissiä ja kuinka raatoporttien ja lakanatahrojen tuottamisesta ei koidu mittauksen, käytännön suunnittelujen ja toteutuksien jälkeen tilannetta, jossa salama lyö huuleen.

Lisäksi työ on tehtävä kuten natsien tuho tai pikseliväkivallan kohumyynti. Akukone optimoi joka korven ension optimaalisen povipommi & tissitutka -osallistumisen ilmaisten muoviämpäreiden muodossa mobiiliin, sekä jakaa kuumaa sinkkua ham-taidemuseon tapaan iltatablettina jo nukahtaneille. Toimit tiit ja viit -yhteistyössä kehitys, toimitusvitutus –ja myyntiorgasmilaatijoiden kanssa padia takoen rankan rupeaman kiihkän menon rytmissä, jota yksikään yhdysvaltojen salikävijä ei ohita ilman että jalkapohjat näyttävät liiketoiminnan johdon sparraavan sodanajan sänkytaitoja. Iltahuulen Veitsen ja Hometalobossanovan hanalyyrikon roolissa seksität räjäyttämällä netin bikinikuvalla verisemmin kuin koskaan aikaisemmin tai kertomalla sodanajan tehtävistä, joiden kirkoissa lapset raatavat yötä päivää palveluiden käyttökokemuksia kehittäen sekä toimitusprosessin viemiseksi entistä kuumemman tavaran dataohjaukseen.


Edellytämme sinulta täydellisten tissien myrskyn tai kuuman ja vaativan sinkun kaltaista asennetta rynnäkkökivääri palaen ja voitonjuhlaa nettiyleisöälyn ällikällän lällän päällä tanssien. Myös kokemus muiden Dick Donald Duck -palveluiden kehittämisestä ja analytiikasta, kun povipommi vaihtaa tyyliä, on suositeltavaa. Olet myös teknisesti valvonut ja kykenevä itsenäiseen tissigate-, mekkokohu-, ja kaukaloraivo -työskentelyyn energiajuomanoro maalimahoron huulessa. Tehtävässä menestymisen kannalta kiinnostus uuden tissimissin syvälliseen oppimiseen, Can Do – Scan YouTube –asenne sekä sumutuksensieto kyykyssä, ovat välttämättömiä ja sopeudut nopeasti, kun Big Brother Some Von Dick lyö nyrkillä päähän ja muuttaa sinut lopullisesti osakseen. Koe kemut media toimialasta ja verkkokaupasta. On suuri etu olla tässä tehtävässä menestymässä.

Tarjoamme sinulle huippuluokan työvälineet, seksiä sataa kaikilta vastaantulijoilta, osaavat kollegat joita yhdistää rankka nuoruus (ampiaisia kesämökillä), haastavan ja mielenkiintoisen toimi
napalavan tavan sekä kohukaunottarien kannuja julkisuuteen nostavan esimiehen, jolle myös kasvoivat rinnat viidakon jälkeen. Lisäksi pääset mukaan kehittämään Suurta Suomea, joka toimii vain verkossa ja on siten helppokäyttöinen ja tavoittaa entistä useammin eri päät elätyslaitteilla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.