keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

torttu


Sillon ku duunarit vasta harjotteli irtiottoo lehmistä ja heinäseipäistä, asuvat tortun pienis lävis jossaki tortun laitakaupungilla ja tekivät helvetisti töitä, ni jengille ei ollu järjestetty mitään tortun tapahtumii. Sillon piti itte kehittää torttu joka juttu. Tyypit meni toisilleen ja juotiin sumpit ja heitettiin tikkaa.  Jannut ropas jotaki tortun mopoo.

Tää nykyne meno kyrsii tällästä muinaisjäännettä ku on kädet ja nuppiki pelaa ja on tottunu tekee duunii molemmilla. Hommat hoituu, torttu. 
Tää nykyne tortun pönäkkä sakki, jolla tuntuu olevan fyrkkaa ihan tortun liikaa, on käyny niin tortun koppavaksiki, et ei oikee enää torttu viitti heittää ees läppää kenenkään kans. Joku ihan jees tyyppikin alkaa tortun nopeesti puhuu jotaki tortun onttoa juttua, et erivärine jannu on paskasakkii, tai et joku estää bisneksiä ku vaatii et orava sais elää ja sit ei ne tortun pyörät pyöri.

Nää pyörät ja koko tortun ruletti pyörii siihen malliin, et vaistoporukka on yökkäilly jo pitkään. Liika mani on tehny jengistä lahoi nuppipöpei. Tää on ku tauti koko tortun systeemi ja tää pallo sais kohta potkasta meitä perseeseen ku me potkitaa sitä, ku kipee potkii sikaa.

Eikä torttu tarvi mulle kerätä kolehtii tästä tortun saarnasta, köyhän Jumalaki on ilmane ja mulla on sentään torttu vielä pottumaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.