lauantai 3. marraskuuta 2012

KULUUTUSKIN

Studioyleisöä tulisi kehottaa siirtymään suurten kaupunkien ydinkeskustoihin. On käynyt liian vaaralliseksi liikkua seuduilla jossa luonto saa heilua vapaana kuin eunuken kana geenipedillä. Voi lisäksi tulla sähkökatko ja laittolaitteen lataus keskeytyy tärkeällä hetkellä.

Karvaton harrastaja juoksi lenkkipolulla kera perstrailerin ja oli päässyt jo niin pitkälle, että pallon eläinlajiston muiden kuin sapienslajien puutteen suurniitto oli täydessä käynnissä, valtamerten kalat oli kalastettu loppuun ja tyynenmeren jätelautta kuusinkertaistui, vetäen puoleensa muoviin addiktoituneita uudismiinan kanssa raivoajia mutanttimetsästyskanootteineen ja kameroineen.

Karvattoman apinaväestön lisääntyminen, viljelyyn käytetyn maan luiskahdus vaaleimman rodun lentotankkiin luontoa säästämään, sekä siihen liittyvä muu jatkuva tutkimuksen alainen kulutuksen lisääntyminen ovat kuitenkin lohtunamme silloin, kun epämiellyttävät ajatukset piipahtavat ennen kuin vyöryvät kohti mielenkiintoisia ostoksia. Vaahtomaisen keveät tuotetuetut artikkelit lehdissä ja verkon silmissä kertovat onneksi myös sen, että tyhmyyttä jaetaan tasaisesti juuri ruohon tasolta alkaen ja huomenna sitä tulee lisää.

Lisääntykää ja täyttäkää maa, siteeraa väkivastaava. Lainaus on selektiivinen miekka järjen rintaan tuhkamunan valkuaisen valon palolla ja se on siitä vanhasta kirjasta, jonka viisas osasto lepää varjossa. Tietyn tahon nimissä ja näihin liittyen joku toinen huusi, että se on täytetty, mutta kukaan ei ymmärtänyt mitä tämä tarkoitti. Tuo kiusattu roikkuja ei ymmärrä vieläkään omaa parastaan, tai ei välitä. Statuksen päivitys, joka tarkoittaa tykkäämisen aiheissa valveutuneitten tuntemattomien keräystä ja muuta monena nähdyn sormen haistelua, on aikalaistemme tuskin jaloin suoritettu hyve ja se ikään kuin sanoo, että tässä tuon taivaallista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.