keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

kun nallispolitikkaihe

Jep, joku homsaapi ensiks vai mikä kalpee manki on, kuon kekkaloinu jonku aikaa ja toistaseks luuvitoset kyybäällä. Urpoo ku on kait haaraviljelyalojen takii vähän alikehittetty noissa eloamisensuojelutuissa ja on melko hanakasti kolvi toisen pertin peräliiterissä nuuskimassa oisko se mitenkä vähäkäne, et vois antaa näkyy yläläpeen vedon muodossa, et on testoo ja teroo, vaik framilla kaikilla mausteilla kaapin ulkopuolella jeppelempi vaatii jo sit enempi palleja. Nyt kyl näyttää siltä, että tää meidän pikkune spacen stagella killuva kössipallo lentää ku kaikuna kuonoon ihan ku vanhan ajan äitimaituskan sormi ku anto luunapin ja se on ihan v@u -juttu sikäli, et sitä kait sit saa mitä anto et joku tilas.
Teikä ku heittää kehnoo hottipollan marsuläppää ja härkkii et sais jengistä kipinät ku ne jäi iteltä sen kokon jutuks, minne isä ja äiti ei vieny juhannussaaton ilta kun härmäsi. Turha uhoo, et sä ja sun hapan kaalii jonku viel tuhoo tai littaa madon tai vastalaidas sepität, et näpläät uras siirappiin? Vaik on nyky rankkaa, ku nyppii helppoo tunkioo mis haluu kukkii julki kaiken ku vapaan kurvin kanimani.
Tipi lentää tuolla, se osas tulla takas. Mitähän se kelas, kun ei sano ding dong eikä pong Karille, et onpa korkea sun putki mihin panit manis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.