tiistai 27. maaliskuuta 2012

Turhan mäen käytöstä räjähdytyksiin pois

Saahan sitä tehdä, laitoin minäkin jota kylä valtio saa omaisellesuudelleen tehdä mitä paraakseen näkee, kun hallitus kaataa ja vaapokin kaivaa ja tekee rahaa niin miksi ei sitten tytärhytiö joka omistaa kallioita ja ne on näkymienkin tiellä useasti kun katsoo. Sukulaismies ajaa koneita niin tulee töitä vaikka erosikin niin on entiseltäkin naiselta lapsikuorot maksettavana ja matkusteleekin se aika paljon kaukomailla, että rahaa täytyy tulla vaikka aina ei oliskaan ajettavaa korkeammilla tienesteillä, kun lainat painaa päällä.
Että turha on sivullistien puuttua näihin asioihin kun ei ymmärrä mitään.

Toinen tulokulma
Jos vaikka tuleekin onnettomuuksia paikkakunnalle, niin se tuo tiedotuksen kautta tunnettavuutta kuitenkin. Monet onnettomuudet ovat tuoneet tunnettavuutta ja kaupankäyntiä paikalle jos toiselle. Ei se ole pieni tulos kaupalle jos tulee onnettomuus jonkinlainen ja kyllä pyörien pitää pyöriä ja koneitten päästä louhimaan maanantaimia.
Kasvunäkymäinkin takia erimuotoinen kaupunki tarvii olemassaolevat osaajat remmiin hotamaan asiat asianmukaisesti ja jämäkätsi, emmekä tarvitse ollenkaan mitään poikkipulista nurinaa, kun joutavat kallot räjähdytellään hyvinvoinnin tarpeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.