maanantai 26. helmikuuta 2018

Some, Netti ja Internet kertovat siitä kuinka he menivät sekaisin

 

Internet: Mun elämä on yhtä helvettii, Bim Barbaspian jätti taas pikkuhousut pois, Armo Schwarzgegger pyöräili Pariisissa hilpeänä ja lisäksi Redtilttiin ladattiin kuva halkopinosta. Oon siis sekasin.


Some: Toi ei oo mitään, mut on just pannu sekasin video rotasta, Ready Madlideleilin supertähden yllättävästä reaktiosta ja sit tuli vielä Faxerin ilmoitus piparpaakkusuklaan paluusta. Ai niin ja sit oli vielä sellanen hämmentävä kuva suoraan sängystä.


Netti: Joo ihan kiinnostavaa, mutta on tässä meikäläinenkin rankoilla kierroksilla ja totaalisesti sekasin, kun oli semmonen uskomattoman aidon näköne treeni-Kardanian meemeistä, kaks vuohia-nimistä eläintä jossaki, niinku ku Japanissa ja sit vielä yks äijä meni lentokoneeseen ja näki siellä jomman kumman näkösen ittensä tai vastaavan.


Internet: Niin, mutta ootteko tietosia siitä et niinku kuinka kauan kuulakärkikynä oikeesti kestää? Yks nainen testasi ja mä sekosin totaalisesti ja sitten vielä Leo Pardon Gigaprio puri sähköpurukumia palkintogaalassa ja mä sekosin taas.


Netti: Se onkin sellanen kumma koko Gicaikaros, mutta Ruan Reunakolhvin jakama kuva sisältsi piruilua sen vaimolle ja naapurille ja heti perään koko maailma alko puhuu Béüóncéün monsteriletistä ja onks ihme et mäkin menin sekasin.


Some: Mut kuulkaas ku joku norppaa suojeleva Pullero Jelly Anis Honkong voitti ulkoa kultaisen mutta tasaisen huusin ja someraivostutti 22,7-vuotta bikaaria täyttävän Sarahin, jota oltiin just pidättämässä Zhitchatin lentokentällä kassi täynnä kalvoja. Voitte kuvitella miten sekasin mä olen.


Internet: Se on ihan sama juttu täällä, oon ollu messissä kuumien joogamiesten videolla jo yli 29 miljoonaa kertaa, Giy Palttustrong sahaa tossa kanssa koko ajan edestakasin, yrittää kai päästä Akuksi Hurmion seitsemään herpekseen, varsinainen Hellosweet koko kokkopää. Yark Xuckerzeck julkaisi naama märkivänä vanana kuvan itsestään juoksemassa, voitte kuvitella että kun siihen lisää vielä poramaissin, tortillapyyhkeen ja kurvikkaan teinitytön jonka syö hattaraa ja minä tietty kuulen että se lyö makkaraa, niin kamoon, onks vaikee tajuu et oon siis niiiin sekasin.


Some: No joo, kaikkee tapahtuu. Onneksi puolustusvoimat kouluttaa ainaki mulle upreereita, tulee jotenki turvallisempi olo kun on koko ajan sekasin. Joku prinssi ja prinsessakin oli mennyt just naimisiin, ihan kun Pudasjärven ABC:n erikoinen koirakuva sekoitettiin kokaiinikuvaan ja solvauksiin. Vitsi että oli huippua kun Pami Levoton uimapukukuva meni aika loiriksi kun se kaatuili näkkileivät repussaan Hatsappiin ja ketsuppiin, joten neonvalkoinen sohva ja sen peruna tahriintui, menin aika pahasti sekasin.


Netti: Jee, kaikkee joo, retkeily ja murut voi olla monen polven riesa. Vinokas Ruuderin isä meni sekasin kun Tanger Thing oli häämekossa Maton Katoton japanilaislevyn kannessa.


Internet: On niitä sekoamisen aiheita tosiaan muillaki, täytyy myöntää. Hippikin meni sekasin ja nousi autonsa katolle ihan kun se naisen peppua selostava yksisarvinen. Bookemun Go -suosikkikuontalo Kunkun Näppis yhtyi samaan pyllykeskusteluun ja sai liikuntapalkinnon, sateenkaarikohotusvärinen hallelujah!


Some: Jee bapy, tällasta tää on, mu ku C-Persheckin asentajaki meni sekasin kiitospäivän optisesta harhasta karvapallossaan ja Sahanna von Suumari mystisestä tapauksesta, kun Rimaldon orkinaalinenälle laskeutui perhonen mediassa, mutta eniten hajusta vessassaan syypäänä peppu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.