tiistai 13. maaliskuuta 2012

heitä elän

Suunnittelemme ja kehitämme uusia tapoja tuottaa.
Edistämme hyvin vointiyrittäjyyttä ja tehologian hyötyjä, sekä lisäämme järjestä yhteisöjen yhteistyötä. Hanke on alueen välinen, maakunnallinen ja seudullinen, kaikkea mitä halutaan.
Kyseessä on Puhallan ja Haihdun Muistomustelma -suunnitelma yhdistyen maailman suurimpaan kauppaseksittymään jossa täytetään tienoo tyhjällä ja kerätään rahaa.
Ylilyönnin Pazca jää paikkakunnan rikkaudeksi. Tavaraa tulee jostakin ja jokainen on vastaanottosihteeri. Me kevytöljytyt kropat, vaikka emme ole missään, tulemme idästä , lännestä, pohjosesta ja etelästä. Raha tulee perästämme ja teidän perästänne, sekä jokaisesta tiedossa olevasta perästä ja ilmansuunnasta, mutta se ei riitä, me haluamme lisää.
Laitetaan haisten ja kaikkien nähden, kun vielä saa ja ehtii vähän ennen.
Säilytä luottavainen ilmeesi, olet valmis keikari.
(Lensitkin jo verkkoon pelaamaan muut pois pöydältä, parempi pielesi heitti jo tyhjän laukun kuvan oman valtakunnan naamaan. Päälliköt, kohtuullisuuspulun potkijat, järkikasvun lapset tasapainottuvat vain kaupassa.)
Toivo Sokeria, saat sen suolaisena, ole ykkönen kakkosena, saat ysköksen keskosena.
Ole keskellä tai missä hyvänsä, olet yksi pelurien apupazcapaketti, mukana kaikessa.
Jumalan kuvaksi itsesi kirjaillut, heitä sikaa linnulla. Ne kirkuvat molemmat ja koko peräsuomi luiskahtaa korkealle ulos, taa kaiken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.