torstai 26. heinäkuuta 2012

Kansa tietää yhtä paljon kun muut ihmiset, eli nyt kaikki seesiin


Kysymys ja vastauksia


Kysymys:
Onko vai ei?
Olivatko ne samat kun lööpissä unpi tunnelissa olleet sillä tavalla? Joku oli kai nähnyt jotkut vai olinko minä antanut ymmärtää oikein, kun joku puhui ratiovaunussa?


Vastaus 1.
Onhan se käytännönkin puolelta ajateltuna hyvä jos toinen vetää juman kananauta kärsimysteerillä ja toinen ilosta. Tulee kaunis liitto ja yhdessä ajetaan omaa asiaa.


Vastaus 2.
Karjan pyhypitys.
Isanannan firma tekee varmaan jos kysytään hyvästä summasta rahankorjuun pyhitystä ja on tiedotusvälineitten mukanauttamassa. Eikös ne apurahajärjestöt myönnä tälläisiin hommiin, että saisi suojan sen kautta ja sosiaalisen meedion televisioon.

Vastaus 3.
Karpaasiitti on ehkä sellainen suvun vatiololupaus ruokasuhteessa.
Sehän on oma lupaus mutta jos on siviili, kukapa ei välttäisi olla innosta osaton mitä tulee vanhojen teiden vetämiin, kun on sateet ja kaaret ja kaikki keksitty.

Vastaus 4.

Kuka on Aki?

Kysyy eräs eks.


Vastaus 5.
Olisi kultivoitua kirjoittaa sanottasavansa oikein niin, että sitä opillisesti sivistyneet ihmisetkin voisivat edes jollakin tasolla tulkita esimerkiksi tutkimussyistä. Ainakin minä tänne vahingossa lullut vaadin tätä.

Vastaus 6.
Kukaks Marjaa
Olis ainakin komee pari, samannäkösetkin. Onkohan se yhden hohvin tohvelin rouva esitellyt ne voisilleen?

Vastaus 7.
Sorrettujen liitto suojaa ja turvaa
Vain yksinomaan hyvä ja hieno asia että sorretut ihmiset saavat suojaa toisiltaan toisin kuin alkuperäisasiat tuuliajolla pitkin koiran luun pureksittuja rantoja. Totuus on se, että päättäjät eivät korvantaustaansa lotkauta hädän alaisten hyväksi ja anna ruokaa heille vaikka valtion kasassa sitä kuulemma on niin ettei isommalle tarpeelleen taivu.

Vastaus 8.
Se kauniin ylipiston nais
professorin kanssa muka.


Vastaus 9.
Ei kun se on nuorempi kuin se eikä se ole nainen vaikka sillä tavalla elehtii takaapäin. Tunnelin päässä voi olla pyhässä hengästynyt homeemo.


Vastaus 10.
Eikse aja aukinaisella autolla?


Vastaus 11.
eiköhän ne aja beramilla. se muotiliivi on sen kotieläimestä kierrätystä. uusi teos on sen kaulassa ja toisellakin on kisapusero ku ne oli kai kulkukisoja ja jäi kiinni nauloihin vahingossa.

Vastaus 12.

Jos äiti ja isä ovat vankilassa, ei sitä tarvitse toisiin purkaisua kohdistaa. Sinä voit olla se ensimmäinen suvussasi, joka menee omiin häihin! Voit myös kohdaltasi katkaista jotakin ohutta esimerkiksi oksa metsässä. Usko itse, katsele vaikka ikkunasta ja voimia nyt vaino kaikille.


Vastaus 13.

Tunninko vain ne vanhemmat vankilassa?Vastaus 14.
En ole ollut tietoinen, että heidän vanhemmat ovat vankilassa. Ikävä asia, ovat kai jo iäkkäitä ihmisiä. Mitä äiti onkaan mahtanut tehdä. Ja onhan nyt edes toinen jalka menossa töihin jossa tienaa enemmän vaikka ei kai niin paljon kuin eräät ihmeiset pää kaupungissa.

Vastaus 15.
Vankilassa on mahdollista myös opiskella, ainakin eilen.
Vankiloissa voi opiskella uusia asioita.


Vastaus 16.
Kukistetut kallot
kokovaan käyttöön vaan.


Vastaus 17.
Joku heimo teki aikoinaan kutistetuista ihmiskalloista käyttöesineitä. Kallostahan saa oivan tuopin, jossa korvakin on valmiina. Nykyään voisi hyvin käyttää paisuneena kovaan janoon, kun sitä on valmiina. Ne voisivat olla esimerkiksi f

Vastaus 18.
Joka toiselle ruoppaa kaivaa niin sesinne itse saa ansioo sanoo vanha kasku. Ketä kivellä päähän sitä tikulla silmään ja ei se kukko käskemällä laula. Olisihan näitä paljonkin, mutta pelikiireet painavat päälle pitkää päivää joten hei hei hei vain sanon päätäin heilauttain.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.