sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Herra ja Rouva Earth


Herra Voitto Markkina Earth ja hänen rouvansa Ilona Media Earth, omaa sukua Tellus ovat dynaamisen ydinperheen huoltajat, joiden lapsilla riittää mielenkiintoisia haasteita.
Voitto Markkina Earth on lupsakka mies, jonka isällinen käsi ohjaa ja valvoo maalla, merellä, ilmassa ja atomin ytimessä. Ilona Media Earthin virkeä olemus näkyy myös kaikkialla ja hän pitää huolen siitä, että iloa ja tykkäämistä jaetaan kuin rustiikkia torttua ja juuri niin, että monen pinnan perhe säilyy pinnalla ja herrakin on tyytyväinen.

Herra Voitto Markkina Earth istuu kesämökkinsä grillipaviljongin terassilla ja tarkastelee lintuja laadukkaan putkensa avulla, sillä hän rakastaa luontoa. Hänen useat avustajansa hoitavat asioita kentällä, jossa pyörät pyörivät vauhdilla, joka ylittää luonnonlait ja valtaa kaikki alat.

Rouva Ilona Media Earth on piipahtanut ostoksille Hollywoodiin, jossa hänen hipaisulaitteensa värähtää ja hän saa tiedon uudesta jännittävästä joukkomurhasta jossakin suvun alueen provinssissa. Rouvan vatsassa kouraisee kiihottavasti ja suupielet kääntyvät ylöspäin, sillä taas tapahtuu ja kaikilla on oikeus tietää lisää. Olemattomasta hahmosta kasvaa murhaperformanssin tulikasteen kautta hetkessä jännittävä mediatähti, josta riittää materiaalia usean päivän journalistiseen syväluotaukseen.

Me, herra Voitto Markkina Earthin ja rouva Ilona Media Earthin lapset olemme lentäneet eväinemme pesästä kerta toisensa jälkeen ja kuolleet, mikä on luonnollista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.