keskiviikko 27. toukokuuta 2020

NYRKKI




Kansakunnan vähäotsaiset, nuo maailman eri kolkkien palvelukeskuksista elämäänsä sisältöjä hakevat kulutusruhtinaat ovat nyt käsidesillä lutrattu sormi suussa ja kärsässä värisee tuotteistukseen perustuvan elämänkäsityksen kirkon siunaama jumalanteatterimaski, näkymättömien paskanviirujen lennellessä kaikkialla. 
Esivallan parhaat kyvyt ovat miettineet kuumeen polte nivusissaan, miten ravita kulutuksen ja levottomuuden puutteessa kituva kansa näinä vaikeina aikoina.
On tärkeää taluttaa torille ne syylliset, joiden hirttonarujen kitinät ja giljotiinin napsahdukset miellyttävät alamaisia, ja saavat aikaan aikakaudesta toiseen tutut aivokääpiövalioiden ablodit.  
Toistaiseksi on löydetty vanha mies, joka asuu huonossa maalissa olevassa talossaan liian arvokkaalla tontilla  pääkaupungin keskustassa.  Talon lähistöllä myös linnut elämöivät ja häiritsevät  laulullaan junaliikennettä, sekä monia ohikulkijoita, jotka kokevat järkytyksen nähdessään vapautta, jonka kuuluisi olla purkissa heidän tasapainoisten yksiöidensä valkoisilla hyllyillä.  
Katsokaa taivaan lintuja.  Miten ne kehtaavat laulella ja lennellä ihmisten alueilla kuten tykkäävät.  Nyrkkiä niiden perseeseen, sanoo eräs Jali, ja alkaa vuolla valtion ja sen vallan lepästä dildoa, jonka kertoo olevan se nyrkki, jolla laitetaan asioita kuntoon ja jota hänellä itsellään ei ole.
Nyrkin hän oli napannut ison tapin kourasta, kun tämä oli avannut sormiaan vallan kahvassa, sekä lyriikan ja hellan välissä. Jali on vetänyt toimittaja Kyllikin nyrkistä sivummalle, antaakseen kaiken journalistille, joka tykkää siitä, että juttu luistaa kuin rasvattu salami.
Kun saadaan valkoinen pois vääristä poskista ja päästään kokonaan eroon elossaolevien omituisista edustajista, sekä lopetetaan ylipäätään vääristä vapauksista juopuneiden kovaotsaisten kahlitsematon mellastus, ihmiskunta voi kukoistaa lopullista rokotettaan odottaen.  
Kansalaiset, med börjare, the ladies and the lady boys, Jalin leppänyrkki puhuu ja on valmis penetroimaan tarkasti valittuja perseitä.   Onneksi olkoon te kaikki esivallan pehmeälle turvalle läheisen persetyypin omaavat vähäotsaiset toistenne lähimmäiset.  Pysykää edelleen kaukana kaikesta kuplatorilla.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.