lauantai 11. maaliskuuta 2023

HUVILA NIMELTÄ EGOVILLA BRYSSELINPITSIVERHOILLA




HUVILA NIMELTÄ EGOVILLA BRYSSELINPITSIVERHOILLA

Nyt meille ilmaantui nousevan käyrän markkina, kun taloihin tulee kovan linjan eristyspakotus. Me ostettiin Apen kanssa toripiste fiistä vanha paku heti kun uutisen alkoivat tunkea esiin ja kierrätyskeskuksesta pari niittaria, niitä kun oli siellä iso kasa, koska monta firmaa on mennyt konkkaan tällä seudulla. Ape sai äidiltään niitit, kun sen työpaikalla on niitä hyllyt pullollaan. Sitten hankittiin parilla kympillä Apen enon konkurssiin menneen firman kuplamuovivarasto ja kaupan päälle saatiin niiden vanhat haalarit, joiden selässä luki Kallen Keikka Oy. Me lisätättiin spriitussilla ällien väliin viiva niin saatiin hoo, eli meidän firman nimi. Oy:tä ei saatu pois, se vitsi sai jäädä siihen keikkumaan.

Kun uutiset on tehneet vielä vähän aikaa myyräntyötä tämän keissin eteen, niin me lähdetään ajelemaan läpi peräkylien mummoja, joille luetaan vielä näiden uusien säännöksien uutisten viimeiset kauhut ja käänteet, joissa korostetaan entistä vahvemmin, kuinka mökit tarvitsevat toppaa pintaan, että lämmitys ei mene ulos, jolloin monen maailma pelastuu. Oven saa kuitenkin tietty avata jos on ihan pakko.

Meidän firma tekee tuollaisen homman nopeasti ja halvalla. Me annetaan asiakkaalle PV-takuu, joka painetaan lutkuttajansuojasyistä pikkuisella harmaalla tekstillä jokaisen kuitin alalaitaan kiinaksi. Meidän ydinmainonnan alustalla pakun kyljessä me kerrotaan firman toistaiseksi voimassa oleva nimi missä näkyy Ape. Itse asennuksessa käytetyt niitit on ilmeisesti veeteeteen tutkimia, koska askissa lukee v quality. Ne eivät tosin sopineetkaan meidän vehkeisiin, mutta täytyy tutkia se ongelma jossakin välissä. Netissä luki, että niitit ja niittarit eivät kovin usein sovi toisiinsa.

Muovi käy kai vähän kiiltelemään auringossa, mutta sen päälle voi vetää kesällä vaikka kivan värisen lateksin, liimata tarraa tai pyytää nuorisoa työstämään tussilla tai spray-maalilla teoksen kun kysyy ensin taiteen oikeuspuolelta tuollaisen teoksen luomisen tariffit. Moni tunnettukin kyky tulee kyllä ihan provinsseihin saakka kun kertoo, että teoksen hinnan ja lisäkulujen lisäksi Tokmannilla on maalipiikki auki. Tässä meidän tekijöiden intressit kolahtaa yksiin, kun me olemme tätä nuorempaa yrittäjäpolvea.

Tietty valtiovallan tulisi tukea tällaista ajankohtaista yritysmuotoa muutaman kymppitonnin alotuspaketilla, että pääsisi vaikkapa aluksi pistäytymään ulkomailla saamassa ideoita ja tietenkin vähän rentouttamassa ranteita ennen tuollaista rankkaa niittarilla paukutusta jota ei kyllä kovin pitkää aikaa jaksa, mutta ainakin tämän pahimman ajan, kun ihmiset pelkäävät satojen tuhansien laskua ja me rauhoitetaan tilanne ehkä jollakin muutamalla kymppitonnilla, kun suoritetaan tuollanen paketointi. Ollaan siinä samalla myös henkisenä tukena vaikeana aikana. Toinen voi istua sisällä rupattelemassa kun toinen niittaa, tai joku vastaava ihmisen henkisen puolen huomioiva strategia.
Yrittäjyydessä on juuri näitä hyviä puolia, kuten vapaus ja visiot ja vastuu omasta tulokehityksestä.

Unelmissa on muutto ulkomaille ja isompien kuvioiden valloitus. Voihan sitä palata joskus kotimaahan, jos joku yhteistyökumppani näkee tässä maassa potentiaalia johonkin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.